Qui som?

Som pioners en la venda de queviures ecològics de proximitat, exclusivament de temporada, per que creiem que la autèntica alimentació ecològica creix al sol i al ritme que marca la terra i no l’home.

La nostra botiga

Molts anys d’experiència

1. Millors productors de Catalunya

Treballem directament amb els millors productors de Catalunya per a que tinguis a casa sempre el millor producte fresc. Diariament rebem fruita i verdura acabada de collir per a que la puguis gaudir poques hores després. Cada setmana, carns ecològiques fresques i peix de pesca sostenible.

2. Producte a granel

El producte sec (llegums, cereals, llavors, farines…) el tenim a granel per a que puguis comprar només la quantitat que necessitis.

3. Comerç just i consum responsable

Estem absolutment implicats amb el comerç just i el consum responsable, per això el producte que portem de fora ve d’empreses fair trade per a assegurar-nos que els agricultors i productors tenen una vida digna.

4. Alimentació ecològica

Vida Meva és una botiga de referència en el món de l’alimentació ecològica, gestionada per professionals de l’alimentació a la recerca constant del millor producte del pais.

Per què triar-nos a nosaltres?

Som pioners.

Experiència
Qualitat
Responsables

Verdura ecològica

Verdures

Carn de qualitat

Carn

Rep les últimes notícies i novetats