Política de privadesa

POLÍTICA DE PRIVADESA

 

D’acord previst en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46 / CE (d’ara endavant RGPD), des de Vida Meva; venim a informar-li a través del present document sobre les dades personals que podem tractar, com realitzem aquest tractament i les seves finalitats.

 

Recollida de dades finalitats, base de legitimació i terminis de conservació:

 

La Política de Privadesa forma part de les condicions generals que regeixen la present web.

Cristina Sancho Paul, NIF: 40986114I

Maria Aguiló 68 local 1,

08005 Barcelona

vidameva@vidameva.com.

Reserva el dret a modificar o adaptar la present Política de Privadesa a qualsevol moment. Et recomanem revisar la mateixa, i ​​si s’ha registrat i accedeixes al teu compte o perfil, se t’informarà de les modificacions.

 

CONTACTES DE LA WEB O DEL CORREU ELECTRÒNIC

 

-Recopilació, finalitat i legitimació de les teves dades personals:

 

Obtenim informació sobre la teva IP, navegador o durada de visites de forma anònima. Comptem amb un formulari de contacte de les dades de l’obtingudes podrem posar-nos en contacte amb tu per resoldre qualsevol consulta o dubtes, tramitar comandes, donar informació sobre productes o informar sobre novetats a la web. Les dades analítiques s’utilitzaran per millorar el nostre lloc web així com el material generat pels usuaris. Podrem confirmar la lectura dels emails enviats. Per poder registrar-se i rebre informació de la nostra web l’usuari ha d’omplir un formulari d’almenys tots els camps obligatoris, acceptar condicions d’ús i política de privadesa mitjançant Checkbox, en cas contrari no es permetrà l’enviament de la informació.

 

XARXES SOCIALS

 

-Finalitat i legitimació de les teves dades personals:

 

Comptem amb un formulari de contacte de les dades de l’obtingudes podrem posar-nos en contacte amb tu per resoldre qualsevol consulta o dubtes, tramitar comandes, donar informació sobre productes o informar sobre novetats a la web. La nostra finalitat és la generació de contingut adequat als seguidors i la creació d’una comunitat amb interessos comuns. La legitimació per al tractament de les teves dades en el cas de les nostres xarxes socials es basa en l’acceptació de les condicions contractuals particulars que correspongui a cada xarxa social, d’acord amb les seves polítiques de privadesa.

 

MANTENIMENT DE DADES PERSONALS

 

Vida Meva mantindrà les dades dels nostres usuaris fins que els mateixos ens sol·licitin la baixa o deixin de seguir-nos a les nostres xarxes socials. Qualsevol canvi, modificació o rectificació de dades personals ha de fer per mitjà del teu perfil a la nostra web o enviant un mail a vidameva@vidameva.com .Les dades de menors han d’anar acompanyats del consentiment de pare, mare o tutor legal. Nostra web disposa de sistemes de seguretat que protegeixen i asseguren la confidencialitat de les dades personals dels nostres usuaris, d’acord amb la nostra política de privadesa per evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals . Les dades obtingudes no se cediran a tercers, excepte necessari per obligació legal, tramitació de pagaments o manteniment de lloc web. De totes maneres aquestes dades són tractades dins de la legalitat vigent en la política de privadesa de dades i no podran ser alterats, venuts o difosos per aquests tercers sense el consentiment.

 

DRETS SOBRE LES TEVES DADES PERSONALS

 

Accés a les teves dades personals a través de la nostra plataforma web. Modificació, limitació o eliminació de l’ús de les teves dades. Reclamacions en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

POLÍTICA DE COOKIES

 

Utilitzem cookies a la nostra web. Les pots consultar aquí.

 

CONTACTE I RESOLUCIÓ DE DUBTES

 

Per a qualsevol dubte o consulta sobre la nostra Política de Privadesa de dades pots contactar-nos a vidameva@vidameva.com

 

MODIFICACIÓ DE POLÍTICA DE PRIVADESA

 

vidameva.com es reserva el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d’acord al seu propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), legislatiu o jurisprudencial. Qualsevol modificació de la Política de Privadesa serà comunicada per altres mitjans, com l’enviament de correus electrònics corporatius als usuaris subscrits o registrats i la publicació d’un avís a la nostra pàgina d’inici. No obstant això, recomanem als nostres usuaris la consulta periòdica de la nostra Política de Privadesa per comprovar possibles modificacions.

 

VENDA ONLINE

Formes de pagament

Podrà pagar les seves compres amb els següents mitjans:

– TARGETA DE CRÈDIT O DÈBIT: Aquesta manera de pagament és totalment segur, ja que VidaMeva realitza el cobrament a través de la passarel·la de Paycomet i que VidaMeva únicament passarà al cobrament l’import dels articles disponibles.

Visa i Master Card han desenvolupat un sistema per realitzar de forma segura pagaments en Internet. El sistema de Comerç Electrònic Segur es basa que l’Emissor de la targeta (banc o caixa d’estalvis) identifiqui al titular de la mateixa abans d’autoritzar el pagament per Internet. Les dades de la seva targeta i la seva contrasenya queden protegits per aquest sistema de seguretat des del moment de la seva introducció.

Una vegada completada la identificació, l’Emissor comunica a VidaMeva que la compra l’està realitzant el titular de la targeta, de manera que aquest pugui completar el procés. Si la identificació no ha estat satisfactòria, l’Emissor ho comunica a VidaMeva perquè procedeixi en conseqüència.

Aquesta finestra està fora del control que VidaMeva sent responsabilitat del seu Emissor qualsevol incidència que pugui sorgir amb la mateixa, havent de contactar amb aquesta entitat si es trobés davant aquesta situació.

 

Terminis de lliurament

Les comandes es lliuraran dimarts i dijous matí de 10h a 14h, tardes 18h a 20h resto horaris contactar vidameva@vidameva.com o ben trucant per telèfon al 931 272 319

– Lliurament a domicili: Si sol·licita el lliurament a domicili, rebrà la seva comanda directament en l’adreça que ens faciliti en realitzar la seva comanda. En cas contrari, es remetrà la comanda a l’adreça que ens figuri en la fitxa de client.

_Per garantir la totalitat de la compra les comandes rebudes es programaran i el seu termini benvolgut de lliurament estarà dins de les 24h–48h següents a la recepció de la mateixa.

Si arribat el dia del lliurament, i Vè. no es trobés present, li deixaran un avís perquè pugui concertar una altra data de lliurament.

Qualsevol altra forma de lliurament no contemplat, haurà d’informar-se prèviament en la nostra adreça d’e-mail: vidameva@vidameva.com

 

 

Devolució de productes

Per realitzar la devolució, en el cas que el producte estigui danyat, l’article haurà d’estar en perfectes condicions, en el seu embalatge original i amb els manuals o accessoris inclosos si escau.

Una vegada rebuda la mercaderia, i prèvia comprovació de l’estat de la mateixa, es procedirà al canvi del producte danyat per un de nou en bones condicions. No es procedirà al reintegrament de les despeses d’enviament ocasionats.

El client disposa de 14 dies naturals per a qualsevol reclamació, però amb productes “peribles” es limita a les 24h següents a la recepció de la comanda, sempre guardant mostra del producte per exercitar el dret de devolució. La devolució es farà efectiva en dies.

No s’admetrà la devolució dels següents articles: si aquests es troben en perfectes condicions.

S’admetrà la devolució dels productes defectuosos i enviaments erronis, sent VidaMeva qui es farà càrrec de les despeses d’enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 7 dies explicats des de la data de recepció de l’enviament.

Les despeses d’enviament només seran reemborsables en el cas d’enviament erroni o producte defectuós.

 

Devolucions acceptades:

– Devolucions des del domicili d’enviament. Les despeses de recollida seran per compte del client, i els mateixos, equivalen a l’import de les despeses d’enviament.

– Devolucions als nostres centres. Si desitges retornar els articles al nostre centre situat Maria Aguiló 68 local 1, 08005 Barcelona podràs realitzar-ho de forma gratuïta sempre que els articles estiguin en perfectes condicions i en el seu embalatge original.

Per realitzar la seva devolució, enviï’ns un e-mail, a través de la següent adreça: vidameva@vidameva.com

 

Impostos

Residents en la Unió Europea.

Els preus dels productes oferts a la pàgina Web inclouen l’Impost de Valor Afegit (I.V. A.).

Les compres que realitzin els subjectes passius de l’I.V. A. (empreses, entitats, organitzacions…) amb residència en la Unió Europea i dotats de NIF intracomunitari, estaran exemptes del pagament de l’I.V. A. El sistema de compra se sotmet a la legislació vigent a Espanya.

 

Atenció al client

Amb la finalitat de poder ajudar-li posem a la seva disposició el següent número de telèfon: +34 931 27 23 19 i l’adreça de correu electrònic: vidameva@vidameva.com

 

Procés de compra

A continuació es descriuen els processos que intervenen en la compra a través de la nostra Web.

1- Sense registre o amb registre de clients. En el cas de registrar-se:

El client es registra emplenat en un formulari les seves dades personals i dades de pagament. Es registra i es dóna d’alta en el nostre sistema amb un nom d’usuari i una clau determinada pel client.

L’enviament d’aquestes dades es realitza de forma segura mitjançant l’ocupació d’un sistema avançat de seguretat SSL (Secure Socket Layers).

L’enviament de les dades de compra es realitza d’una forma totalment segura i es visualitza en el navegador una icona en forma de cadenat tancat.

A partir d’aquest moment, qualsevol enviament de dades es realitza de forma totalment segura.

Aquestes són algunes de les precaucions que aconsellem deuen prendre els nostres clients:

  • No facilitar les seves dades d’usuari, ni la contrasenya
  • Utilitzar sempre el nostre sistema de seguretat SSL.
  • Desconnectar sempre la sessió del navegador amb posterioritat d’haver accedit a una zona de seguretat o d’haver introduït al sistema l’usuari o contrasenya.

2-Cistella de la compra.

El client va incorporant a la seva cistella de la compra aquells articles que desitgi comprar.

3-Tramitació de la comanda.

Una vegada finalitzat el procés de selecció d’articles, es confirma la comanda, i es requereix al client que s’identifiqui, si està registrat prèviament, o en cas contrari se li sol·licita que es registri o escrigui les seves dades.

Aquesta fase es realitza de forma totalment segura en estar integrada dins del nostre servidor segur.

4-Enviament de confirmació de comanda.

VidaMeva li enviarà una confirmació de comanda mitjançant email.

 

Devolució de productes

VidaMeva Per realitzar la devolució, l’article haurà d’estar en perfectes condicions, en el seu embalatge original i amb els manuals o accessoris inclosos si escau.

Una vegada rebuda la mercaderia, i prèvia comprovació de l’estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada pel client. No es procedirà al reintegrament de les despeses d’enviament ocasionats.

Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, el client disposa de 14 dies naturals per a qualsevol reclamació, però amb productes “peribles” es limita a les 24h següents a la recepció de la comanda, sempre guardant mostra del producte per exercitar el dret de devolució. La devolució es farà efectiva en dies.

No s’admetrà la devolució dels següents articles: si aquests es troben en perfectes condicions.

S’admetrà la devolució dels productes defectuosos i enviaments erronis, sent VidaMeva qui es farà càrrec de les despeses d’enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 7 dies explicats des de la data de recepció de l’enviament.

Les despeses d’enviament només seran reemborsables en el cas d’enviament erroni o producte defectuós.

 

Devolucions acceptades:

– Devolucions des del domicili d’enviament. Les despeses de recollida seran per compte del client, i els mateixos, equivalen a l’import de les despeses d’enviament.

– Devolucions als nostres centres. Si desitges retornar els articles al nostre centre situat Maria Aguiló 68 local 1, 08005 Barcelona podràs realitzar-ho de forma gratuïta sempre que els articles estiguin en perfectes condicions i en el seu embalatge original.

Per realitzar la seva devolució, enviï’ns un e-mail, a través de la següent adreça: vidameva@vidameva.com

 

Avís Legal

 

DADES GENERALS

D’acordar amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic Posem a super DISPOSICIÓ els Següents dades: vidameva.com, està domiciliada en Carrer de Marià Aguiló, 68, 08005 Barcelona. A vidameva.com hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre l’activitat que la nostra empresa duu a terme i en els servers que ofereix. El super objectiu principal és facilitar ELS clients i al públic en general la informació relativa a l’empresa i facilitar el contacte d’aquests agents externs amb la mateixa.

 

POLÍTICA DE PRIVADESA

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporats a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de vidameva.com. Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzats amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre a les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica. Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació haurà de dirigir-se a la seu de l’empresa en Carrer de Marià Aguiló, 68, 08005 (Barcelona), escriure’ns al següent correu vidameva@vidameva.com

 

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers. Ser usuari de la web de Vidameva.com implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel que sigui no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web. Qualsevol tipus de notificació i / o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i / o correu certificat.

 

RESPONSABILITATS

Vidameva.com no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol un altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador. No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, vidameva.com es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic. Tampoc l’empresa es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web. Asi mateix, vidameva.com es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, a qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això. Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web serà només orientatiu i no vinculant. Si l’usuari desitja saber amb exactitud haurà de contactar per algun dels mitjans convinguts amb el departament corresponent de l’empresa.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL INDUSTRIAL

Vidameva.com és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa. Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de vidameva.com. Tota la informació que es rebi a la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a vidameva.com de manera gratuïta. No ha d’enviar-se informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera. Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de vidameva.com són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Solament apareixen a la web de vidameva.com a l’efecte de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany

 

Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents els Jutjats de Barcelona, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.