🍊 La taronja és un fruit cítric molt ric en vitamines (Vitamina C,B,A) i minerals. 🍊

Propietats de la taronja

Vitamines: Vitamina C, Vitamines del grup B, Vitamina A
Minerals: potassi, magnesi i calci.

Beneficis de la taronja

Gràcies a la seva gran cantitat en vitamina C, la taronja ens ajuda en la formació de col·lagen, ossos i dents, glòbuls vermells i afavoreix l’absorció del ferro dels aliments i ens fa tenir gran resistència a les infeccions. També conté àcid cítric, ideal per potenciar l’acció de la vitamina C, afavorir l’absorció intestinal de calci i facilitar l’eliminació de residus tòxics de l’organisme, com l’àcid úric.

La presència de carotenoides amb activitat provitamínica A suggereix, segons nombrosos estudis epidemiològics, que la taronja prevé diferents tipus de càncer i ens protegeix de malalties cardiovasculars. Els seus flavonoides col·laboren amb les vitamines en el reforç del sistema immunitari.

Trets importants

Les persones amb tendència a formar càlculs renals han de ser prudents amb el consum de taronja, ja que el seu contingut en oxalats facilita la seva creació.

És millor menjar-les a grills que en suc, perquè així provechamos la seva fibra

🍊 La nostra taronja ecològica 🍊 és directe del pagès. A vidameva ens és important el consum responsable. Des del nostre queviures del Poble Nou t’oferim productes ecològics de proximitat, exclusivament de temporada. Amb nosaltres trobaràs productes amb valors. Si vols tastar les nostres taronges, aquí en aquest enllaç les podràs comprar online a granel la taronja ecològica de taula i també pots comprar taronja ecològica per suc de malla de 2k. 🙂

Leave A Reply